Меню Затваряне

Мечовете на „Weapons of War”

Мечовете на „Weapons of War”, от най-евтиния до най-скъпия, са все качествени и функционални хладни оръжия. Закупувани и събирани в продължение на години от членовете на нашия екип и хора от близкото ни обкръжение, според нас те са най-доброто, което един ентусиаст може да си купи в България (и не само). Когато предлагаме част от нашата колекцията за продажба, искаме да подсигурим стойностен меч за всеки бюджет. Каквото и да закупят от нас любителите, може да очакват възможно най-добро съотношение цена-качество. Стремим се да подбираме с вкус и разнообразие, за да осигурим добър избор за всеки. Няма „най-хубав меч” – понякога човек хваща оръжието в ръка и усеща, че му приляга отлично. Именно това чувство целим да предадем чрез нашата дейност, която се крепи на общата ни страст към историята.

Сайтът и Блогът към него са връзката ни със съмишленици и ентусиасти, където освен демонстрираната с гордост колекция, ние споделяме информация, пишем статии, гледаме съответен видео и снимков материал и общи линии обсъждаме всичко, което касае нашите общи интереси. Идеята е да има огромен масив от знания на български език по касаещите ни теми. Чрез създаването на акаунт, Вие имате възможност да се присъедините активно към нашето „общество” от любители на историческите оръжия и да допринасяте за неговото популяризиране и разрастване.

Понякога се срещат злоупотреби из българските онлайн сайтове за търговия, затова искаме да подчертаем следното: Екипът на „Weapons of War” показва и предлага своите собствени мечове и аксесоари единствено и само чрез своя сайт. Без изключение всички обяви за мечове, публикувани извън www.weaponsofwar.org, не са дело на колектива ни! Някои недобросъвестни хора присвояват авторски ни снимки и текстове и ги използват с търговска цел в нарушение на Закона за авторското право. Това често са измамници, целящи да продават продукти със съмнително качество, опирайки се на нашето име и репутация. Учтиво Ви молим да внимавате какво и откъде купувате, защото пазарът е пълен с евтини имитации и злонамерени търговци. Ако търсите качествен меч от колекцията на нашия екип, единственият начин да се сдобиете с него е чрез сайта www.weaponsofwar.org и никъде другаде.

error: Съдържанието е защитено!