Меню Затваряне

Мечовете на „Weapons of War”

Мечовете на „Weapons of War”, от най-евтиния до най-скъпия, са все качествени и функционални екземпляри. Закупувани и събирани в продължение на години от членовете на нашия екип и хора от обкръжението ни, според нас те са най-доброто за парите си, което човек може да купи в България (и не само). Когато предлагаме част от нашата колекцията за продажба, искаме да подсигурим стойностен меч за всеки бюджет. Каквото и да закупите от нас, може да очаквате възможно най-добро съотношение цена-качество. Стремим се да подбираме с вкус и разнообразие, за да осигурим добър избор за всеки. Няма „най-хубав меч“ – понякога човек хваща оръжието в ръка и усеща, че му приляга отлично. Именно това чувство целим да предадем чрез нашата дейност, която се крепи на общата ни страст към историята и оръжейното дело.

Сайтът и Блогът към него са връзката ни със съмишленици и ентусиасти, където освен демонстрираната с гордост колекция, ние споделяме информация, пишем статии, гледаме съответен видео и снимков материал и общи линии обсъждаме всичко, което засяга нашите общи интереси. Идеята е да има огромен масив от знания на български език по касаещите ни теми. Чрез създаването на акаунт, Вие имате възможност да се присъедините активно към нашето „общество“ от любители на историческите оръжия и да допринасяте за неговото популяризиране и разрастване.

Понякога се срещат злоупотреби из българските онлайн сайтове за търговия, затова искаме да подчертаем следното: Екипът на „Weapons of War” показва и предлага своите мечове и аксесоари единствено и само чрез своя сайт. Без изключение всички обяви за мечове, публикувани извън www.weaponsofwar.org, не са дело на колектива ни! Някои недобросъвестни хора присвояват авторските ни снимки и текстове и ги използват с търговска цел в нарушение на Закона за авторското право. Тези личности продават продукти със съмнително качество, опирайки се на нашето име и репутация. Учтиво Ви молим да внимавате какво и откъде купувате, защото пазарът е пълен с евтини имитации и непочтени търговци. Ако търсите качествен меч от колекцията на нашия екип, единственият начин да се сдобиете с него е чрез сайта www.weaponsofwar.org и никъде другаде.

Комуникацията с колектива ни се извършва само по имейл.

error: Съдържанието е защитено!