Мечовете на „Weapons of War”

Какво купувам?

Колекцията на „Weapons of War” се състои от истински остриета. За онези, с които сме склонни да се разделим, осигуряваме бърза доставка навсякъде. Подкрепяме Ви със съвети и препоръки от разнородно естество, например за особеностите на различните типове хладни оръжия и тяхното приложение в миналото и съвремието. Комуникацията със съмишленици по любимите ни теми, както и добрите Ви отзиви, са горивото което ни движи!

Хладните оръжия, които екипът на „Weapons of War” предлага, не са евтини имитации или сувенирни артикули. Те са красиви и същевременно напълно функционални в историческия смисъл на понятието. Както всеки друг специализиран инструмент, така и остриетата изискват знания, умения и отговорност при боравене, плюс грижа и поддръжка при съхранението им.

За повече информация по тази или друга тема, прегледайте секцията „Поддръжка” в сайта, абонирайте се за нашия Блог или ни пишете с въпроси.

Накратно – отнасяйте се с необходимото внимание и уважение към оръжията и те ще Ви служат дълго и вярно!

Мечовете на „Weapons of War”

Мечовете на „Weapons of War”, от най-евтиния до най-скъпия, са все качествени и функционални екземпляри. Подбирани в продължение на години от членовете на нашия екип и хора от обкръжението ни, според нас те са най-доброто, което човек може да си купи в България и не само.

Предлагайки част от нашата колекция за продажба, можем да подсигурим стойностен меч за всеки бюджет. Каквото и да закупите от нас, може да очаквате възможно най-високо съотношение цена-качество. Стремим се да подбираме с вкус и разнообразие, за да осигурим избор за всекиго. Няма „най-хубав меч”. Понякога човек вижда или хваща оръжието в ръка и усеща, че това е точно „неговото”. В този момент той става щастлив човек. Именно тази емоция целим да предадем чрез нашата дейност, която се крепи на общата ни страст към историята и оръжейното дело.

Сайтът и блогът към него са връзката ни със съмишленици и ентусиасти, където освен демонстрираната с гордост колекция, ние споделяме информация, пишем статии, гледаме видео и снимки и в общи линии обсъждаме всичко, което засяга взаимните интереси. Идеята е с времето да изградим огромен масив от материали на български език по съответните теми. Чрез създаването на акаунт, Вие имате възможност да се присъедините активно към тази общност от любители на историческите оръжия и да допринасяте за нейното популяризиране и съвместно израстване.

За съжаление, понякога из българските онлайн сайтове за търговия се злоупотребява, затова искаме да подчертаем следното: Екипът на „Weapons of War” презентира своите мечове и аксесоари единствено и само чрез нашия собствен сайт. Без изключение всички обяви за мечове, публикувани извън www.weaponsofwar.org, не са дело на колектива ни! Случва се недобросъвестни хора да присвояват авторските ни снимки и текстове и да ги използват с търговска цел в нарушение на елементарния морал, както и на Закона за авторското право. Тези анонимници продават продукти със съмнително качество, опирайки се на нашето име и репутация. Учтиво Ви молим да внимавате какво и откъде купувате, защото пазарът е пълен с непочтени търговци и евтини имитации. Ако желаете да придобиете качествен меч от колекцията ни, единственият начин да го сторите е чрез сайта www.weaponsofwar.org и никъде другаде.

Благодарим за вниманието!