Как да поръчам

1. Разгледайте нашата колекция, прочетете описанията и изберете желания от Вас артикул – нож, меч, брадва или друго. Може и няколко наведнъж. 🙂

2. Кликнете върху бутона „купи“ в описанието. Сайтът е портфолио на колекцията ни, затова не всичко се продава. Ако има бутон „купи“, значи артикулът може да бъде закупен.

3. Вашият избор е добавен в количката. Ако желаете, може да продължите да разглеждате сайта или да добавите още нещо.

4. Когато сте готови, кликнете върху бутона с количка в горния десен ъгъл на екрана, за да финализирате своята поръчка.

5. Попълнете формата с Вашите имена, телефонен номер и адрес или офис на куриер, където предпочитате да доставим пратката. Ако желаете да оставите коментар или указание, направете го в раздел „Бележки към поръчката“.

6. Прочетете и приемете „условията за ползване“, с които удостоверявате Вашето разбиране и съгласие за отговорностите, свързани с настоящата покупка. Веднъж закупени, не приемаме обратно артикули, не ги заменяме и не носим отговорност за употребата им.

7. Когато сте готови, кликнете върху бутон „поръчване“ в долната част на екрана. Заявката Ви е изпратена към нашия колектив.

8. Член на екипа ни ще Ви изпрати имейл за потвърждение и информация относно начините за плащане, също по отношение на доставката. Поръчки не се изпращат, докато не получим утвърдителен отговор на нашия имейл и заплащане на стойността в пълен размер.

9. Временно не приемаме плащания чрез наложен платеж. Плащанията се извършват онлайн, така, както бихте предплатили за каквото и да е при поръчка от чужбина. Доставката в България е безплатна до избран от Вас адрес или офис на куриер.

10. Ако имате някакви колебания или въпроси, моля свържете се с нас предварително или добавете забележка към поръчката в съответното поле. Това е особено важно за купувачи от чужбина, където начините за плащане са същите, но условията за доставка са различни.

11. Доставката в България се извършва най-често до два работни дни след датата на поръчка. В случай, че е възможно някакво забавяне, ще Ви уведомим своевременно.

12. Екипът на Weapons of War Ви пожелава отговорно притежание и удовлетворителна, ползотворна употреба на избраното от Вас.

Моля имайте предвид, че комуникацията с колектива ни се извършва само по имейл. Благодарим за вниманието!