Как да поръчам

1. Разгледайте нашата колекция, прочетете описанията и изберете желания от Вас артикул – нож, меч или друго. Може и няколко наведнъж. 🙂

2. Кликнете върху бутона „купи“ в описанието. Има много неща в сайта, но не всичко се предлага в момента. Ако пише „купи“, значи артикулът се продава.

3. Вашият избор е добавен в количката. Ако желаете, може да продължите да разглеждате сайта или да добавите още нещо.

4. Когато сте готови, кликнете върху бутона с количка в горния десен ъгъл на екрана, за да финализирате своята поръчка.

5. Попълнете формата с Вашите имена, телефонен номер и адрес или офис на Еконт, където да доставим пратката. Ако желаете да оставите коментар или указание, направете го в раздел „Бележки към поръчката“.

6. Прочетете и приемете „условията за ползване“, с които удостоверявате Вашето разбиране и съгласие за отговорностите, свързани с настоящата покупка. Веднъж закупени, не приемаме артикули обратно, не ги заменяме и не носим отговорност за употребата им.

7. Когато сте готови, кликнете върху бутон „поръчване“ в долната част на екрана. Заявката Ви е изпратена към нашия колектив.

8. Член на екипа ни ще Ви изпрати имейл за потвърджение и информация относно доставката. Поръчки не се изпращат, докато не получим утвърдителен отговор на въпросния имейл.

9. Плащането става с наложен платеж след обстоен преглед при предаването на пратката, след като се убедите в качеството и потвърдите, че е това, което сте поръчали. Доставката в България е безплатна.

10. Приемаме и други методи на плащане. Моля свържете се с нас предварително или добавете забележка към поръчката. Това е особено важно за купувачи от чужбина, където условията за доставка са различни.

11. Доставката в България се извършва най-често до два работни дни след датата на поръчка. В случай, че е възможно някакво забавяне, ще Ви уведомим своевременно.

12. Екипът на Weapons of War Ви пожелава отговорно притежание и приятно, ползотворно боравене с избраното от Вас.

Комуникацията с колектива ни се извършва само по имейл.