Доставка

Доставка в България

Доставката в България е безплатна и се извършва възможно най-скоро след закупуване на артикул, обикновено в рамките на два работни дни. В зависимост от ситуацията, използваме Еконт, Спиди или други куриери. Опаковаме надеждно, за да получите избраното в перфектно състояние.

Доставка извън България

Осъществяваме доставки извън страната. Нужно е да се свържете с нас предварително. Владеем английски език (и не само) и имаме готовност да доставим избраното от Вас до всяка една държава, където местните закони позволяват. Отговорността за получаването на артикули от нашия сайт е изцяло Ваша – длъжни сте да познавате законите там, където живеете. Ние не носим отговорност, ако митническите или други власти във Вашия град, окръг или държава задържат пратката. В такъв случай не можем да възстановим сумата, която сте заплатили.

Връщане

Преди да поръчате, прочетете и обмислете внимателно! Закупен от нас артикул не може да бъде върнат или заменен! Действащото законодателство (ЗЗП) предвижда възможност за връщане на стоки при онлайн търговията, но нашият сайт не е търговски в юридическия смисъл на понятието. Сайтът е портфорлио на общата колекция на група ентусиасти, които вместо да пускат обяви по разни сайтове и форуми, са инвестирали време и пари в собствена платформа. Това е своего рода уважение към естетиката и качествата на екземплярите, които според нас е редно да бъдат презентирани правилно. Мечовете и другите предмети, показани на сайта, са лична собственост на нашия колектив или на хора, споделящи интересите ни. Поради това и не само, презумпцията за онлайн търговия в ЗЗП, касаеща връщане на артикули, не може да бъде приложена. Ако гореописаните условия не Ви допадат, просто не поръчвайте.

Моля имайте предвид, че комуникацията с колектива ни се извършва само по имейл. Благодарим за вниманието!