Доставка

Доставката в България е безплатна и ще бъде извършена възможно най-скоро след закупуване на артикул, обикновено в рамките на два работни дни. В зависимост от случая, по наша преценка ползваме собствен куриер или работим с Еконт. По подразбиране залагаме опцията „прегледай, преди да платиш”. По този начин Вие имате възможността лично да се убедите в качеството на избраните от Вас продукти, преди да ги заплатите.

За доставка извън страната, моля свържете се с нас предварително. Имаме готовност да доставим меч до всяка държава, където местните закони позволяват. „Weapons of War” винаги ще се стреми да продава истински „батъл реди” мечове на достъпни цени, да осигурява бърза доставка навсякъде и да Ви подкрепя със съвети и препоръки за качествата на оръжията и тяхната правилна употреба. Добрите Ви отзиви са най-надеждната реклама за нас!

Хладните оръжия, които „Weapons of War” предлага, не са евтини имитации или сувенирни артикули. Те изглеждат красиво и същевременно са напълно функционални в историческия смисъл на понятието. Както всеки друг специализиран инструмент, така и мечовете изискват отговорност при боравене, плюс грижа и поддръжка при съхранението им. За повече информация по темата, разгледайте секцията „Поддръжка” в нашия сайт.

Уважавайте оръжията, за да Ви служат дълго и вярно!