Отзиви


Част от отзивите и ревютата, които сме получили през годините.

Ако сте закупили меч от нас и все още не сме го сторили, ще се радваме да добавим и Вашите отзиви!


Здравейте на всички от екипа на “Weapons of War”!
Много благодаря за изпълнената поръчка! Качеството на продукта е прекрасно, а вие бяхте изключително бързи и коректни. Поздравления за което!
С пожелания за здрава, щастлива и успешна година,

И. Иванов – 2022-01-13

Подариха ми това Вакизаши за рожденния ден преди почти 9 години. Оттогава съм го ползвал за различни цели – рязал съм храсти, сякъл съм пластмасови бутилки и т.н. Доволен съм, качеството е много добро за ценовия клас, към който спада! Вакизашито все още е остро и стегнато


М. Василев – 2021-10-05

С удоволствие ще споделя отзивите си за мечовете.

Това са първите истински японски мечове, до които имам удоволствието да се докосна. Като казвам истински, имам предвид точно това – не бутафорни реплики като тези в повечето магазини където се срещат такива екземпляри. Това са истински мечове които се усещат стабилно в ръката, имат добър баланс, прекрасна изработка и са много много остри. Очаквах да са заточени, защото го пише в сайта, но чак такова заточване не очаквах 🙂

Изработката е много добра, което си личи от отношението към всяка част – извивките, жлебовете и полировката на остриетата, цубите, детайлите по дръжките – всичко е идентично при двата меча, стабилно закрепено и много прецизно изработено.

Комуникацията с екипа Ви също беше бърза и безпроблемна и определено бих ви препоръчал на всеки ентусиаст който иска да притежава истински меч.

Поздрави,


Д. Димов – 2021-09-28

Благодаря за прекрасните мечове който правите продължавайте с добрата работа най-добрите сте !!!


Н. Османов – 2021-07-26

Тази година си бях поръчал 2 катани от вас – Орел и Сенсо но Ками. Искам да си взема още една AISI 1095 този път.


Г. Георгиев – 2019-12-16

Благодаря! Получих катаната доволен съм. Определено ще купя още неща. Благадаря


К. Иванов – 2017-03-24

Закупих от вас катана „Цъвтяща роза“ и съм много доволен.


С. Лазаров – 2016-06-24

Благодаря! Получих всичко! Благодаря и за подаръците!


Г. Димитров – 2015-12-29

Здравейте! Мечът,който поръчах от вас ( Вакидзаши „Златен Дракон”) е страхотен за цената,която се предлага. Много красив и добре балансиран. Спечелихте доверието ми на клиент. Поздрави на целия екип! 🙂


Д. Ракаджиев – 2015-11-29

01/ Закупих от Вас едно танто и съм много доволен от качеството

02/ Получих пратката. Много благодаря за бързината и за подаръка!


Б. Кирилов – 2015-10


Мечът надхвърли очакванията ми! Страхотен е, благодаря! 🙂


С. Иванов – 2015-04-25

Всичко е наред-благодаря!

Благодаря също и за подаръка ветрило!


Р. Левашки – 2015-03-18

Благодаря! Страхотен е!

М. Попов – 2015-02-03

Здравейте,

Получих меча, благодаря много 🙂

Доволен съм от избора си, този меч определено привлича вниманието! Бях изненадан от дебелината на острието в основата, тази дебелина определено го прави здрав, но с помощта на така наречения bo-hi, не е тежък и се чувства лек в ръката. Уикенда ще го заостря допълнително и ще го пробвам как сече. 

Поздрави,

С. Иванов – 2014-10-29

От нашия колектив – откровено ще кажем, че не е желателно да заточвате режещия ръб. Мечовете ни са наистина остри така, както излизат от работилницата. Съмняваме се, че което и да е острие, ще има нужна от заточване дълги години. Освен ако не го ползвате наистина редовно за упражнения по разсичане. Дори при това положение, би трябвало да се справя добре поне няколко години – японският меч е извествен с това. Имайте предвид, че понякога мечът не изглежда достатъчно остър на докосване в сравнение с произволен нож, поради различната геометрия, скос и дебелина на острието. Също така поради разликата в употребата – ножът реже на място с притискане и триене, а японският меч разсича със скорост, правилен ъгъл и голяма инерция. Казваме това, защото контекстът е от съществено значение за разбиране функционалната острота не само на японския меч, но и на всеки друг вид хладно оръжие.

Прочетете също:


Здравейте,

Получих меча и той е стряскащо красив, определено е много различен от катаните и е страхотна добавка към колекцията ми! Благодаря ви много!

Ваш много доволен клиент,

И. Старирадев – 2014-10-29

Здравейте,

Получих поръчката и съм просто на върха на щастието. Мечовете са великолепни! Много благодаря за подаръка стойка, отново се доказвате като висока класа доставчици.

Ваш доволен клиент,

И. Старирадев – 2014-03-14

Впечатлен съм и от отношението Ви към мен! “Буреносен Облак” и подаръкът от Вас ще са страхотни придобивки за рожденият ми ден, който е на 24 декември!

M. Добрев – 2014-09-30

получих меча – благодаря прекрасен е

И. Станков – 2014-09-17